Ízelítő édes borainkból

Amennyiben szolgáltatásunk és termékeink felkeltették érdeklődését, kérje házhoz borkóstolónkat.
Tokaji Sárga Muskotály 2017
Tokaji Sárga Muskotály 2017
A bort viszonylag hamar palackba tettük, hogy minél jobban megőrizzük frissességét. Úgy gondoljuk ez sikerült is. Illatában és ízében is nagyon szépen felfedezhető a muskotályra jellemző aromák.

Mátrai Ízisz Cuvée 2016
Mátrai Ízisz Cuvée 2016
Mátrai Ízisz Cuvée 2016
A Pinot Noir Burgundiából származó kékszőlő, melynek bora nagy népszerűségnek örvend az igényes borok kedvelőinek körében. Közepes intenzitású, rubinvörös színű, rendkívül kifinomult fűszeres-gombás aromával beköszönő kis szellőztetés után epres-málnás illatokat kibontakoztató vörösbor. Gazdag aromájának és közepes testének köszönhetően kiválóan illik a bárányhúsból készült ételfogásokhoz, valamint penészes kérgű sajtok mellé ajánljuk 17-18 oC-ra temperálva.

Royal Mazsolabor Gold 2015
Royal Mazsolabor Gold 2015
Royal Mazsolabor Gold 2015
2015-ös évben megtermett Chardonnay és Sauvignon Blanc szőlőből készült bort 3 hétig mazsolaágyon tartottuk tölgyfahordóban, majd préselés, ülepedés és szűrés után került palackba. Azóta érleljük Önnek, az eredmény egy markáns, nagytestű desszertbor.

Mátrai Irsai Olivér 2016
Mátrai Irsai Olivér 2016
Zöldessárga színű, intenzív illatú, igazi muskotály bor a kiváló 2016-os évjáratból. Lekerekedett finom savai, optimális cukortartalma citrusos – grapefruitos mediterrán hangulatot áraszt. Javasolt fogyasztási hőmérséklete: 10-11 °C

Mátrai Cabernet Sauvignon-Merlot 2016
Mátrai Cabernet Sauvignon-Merlot 2016
Mátrai Cabernet Sauvignon-Merlot 2016
A 2016-os évjáratból válogatással és egyedi technológiával készített édes bor. Desszertek fogyasztásához ajánljuk.

Móri Ezerjó Jégbor 2017
Móri Ezerjó Jégbor 2017
Dermesztő hidegben, 2017. decemberében mínusz 9 fokban - fagyott állapotban – szüretelt és préselt Ezerjó szőlőből készült gyümölcsös illatú, zamatos borkülönlegesség.

Mátrai Pinot-Noir Rosé 2017
Mátrai Pinot-Noir Rosé 2017
Mátrai Pinot-Noir Rosé 2017
Teljes érésben szüretelt szőlőből készült gyümölcsös, friss desszertbor. Üde savai szépen harmonizálnak a magas cukortartalommal, testessége a fajtára jellemző burgundiai ízvilágot tükröz. Fogyasztását desszertekhez, vagy pusztán önmagában élvezetként ajánljuk.

Toyal Mazsolabor Rubin 2014
Royal Mazsolabor Rubin 2014
Royal Mazsolabor Rubin 2014
2014-es évben megtermett, kézi szüretelésű Cabernet Sauvignon szőlőből készült bort. Konyakos hordóban érlelt 8 hónapig, az eredmény egy markáns, nagytestű desszertbor.

Tokaji Aszú 6 Puttonyos 2001
Tokaji Aszú 6 Puttonyos 2001
Mélyarany színe érleltséget mutat, de ízben mégis előre törekszik az aszalt gyümölcsök zamata. Összetettségét a nagy cukortartalom lassan engedi kibontakoztatni, de egyensúlya megvalósul a finom savak tömege miatt. Lassan nyíló borok egyike mely dekantálást igényel. Ezzel együtt a desszertek remek kísérőjeként ajánlható, melyekben az aszalványok és citrus gyümölcsök játsszák a fő szerepet.

A sütik használatát el kell fogadni, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogad” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, a sütik használatához. Termékeinket kizárólag 18. életévüket betöltött személyek részére értékesítjük! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás