Ízelítő édes borainkból
Amennyiben szolgáltatásunk és termékeink felkeltették érdeklődését, kérje házhoz borkóstolónkat.
Kicsitmás Cuvée 2020
Kicsit más, kicsit gazdagabb, kicsit elbűvölőbb. 2020-ban az első bio módon művelt évünk szüretekor a mádi sárgamuskotály és a tállyai hárslevelű mutatkozott a legszebbnek. E fajták házasításából született meg ez a citrusokban és aszalt gyümölcsökben gazdag édes bor, mely hű tükre az évjáratnak és a termőhelynek. Készítése során nem használtunk állati eredetű anyagokat, így a vegán életmódot követőknek is kiváló választás.

Mátrai Ízisz Kékfrankos 2019
A Kékfrankos Frankföldről származó kékszőlő, melynek bora nagy népszerűségnek örvend az igényes borok kedvelőinek körében. Közepes intenzitású, rubinvörös színű, rendkívül kifinomult fűszeres-gombás aromával beköszönő kis szellőztetés után epres-málnás illatokat kibontakoztató vörösbor.
Gazdag aromájának és közepes testének köszönhetően kiválóan illik a bárányhúsból készült ételfogásokhoz, valamint penészes kérgű sajtok mellé ajánljuk.

Tokaji Hárslevelű 2019
Ez a bor a tállyai Palota dűlő DK-i fekvésű részéről származik.
30-40 éves ültetvények, amely csökkentett tőke terhelés mellett 26-27 cukorfokkal lettek szüretelve, köszönhetően a nagyon jó évjáratnak. 112g/l maradék cukortartalma egy igazán gyümölcsös és zamatos késői szüretelésű borrá teszi. Tartályban erjedt, majd egy rövid hordós érlelés után palackba került, friss, gyümölcsös ízei megőrzésére.
Fogyasztását 8-10 C-on ajánljuk

Mátrai Irsai Olivér 2021
Zöldessárga színű, intenzív illatú, igazi muskotály bor a kiváló 2018-as évjáratból. Lekerekedett finom savai, optimális cukortartalma citrusos – grapefruitos mediterrán hangulatot áraszt.
Javasolt fogyasztási hőmérséklete: 10-11 °C

Mátrai Kékfrankos-Cabernet Franc 2020
A 2018-as évjáratból válogatással és egyedi technológiával készített édes bor. Desszertek fogyasztásához ajánljuk.

Móri Ezerjó Jégbor 2021
Dermesztő hidegben, 2021. decemberében mínusz 9 fokban - fagyott állapotban – szüretelt és préselt Ezerjó szőlőből készült gyümölcsös illatú, zamatos borkülönlegesség.

Hanna Róza 2021
Teljes érésben szüretelt szőlőből készült gyümölcsös, friss desszertbor. Üde savai szépen harmonizálnak a magas cukortartalommal, testessége a fajtára jellemző burgundiai ízvilágot tükröz. Fogyasztását desszertekhez, vagy pusztán önmagában élvezetként ajánljuk.

Tokaji Édes szamorodni 2017
Frissítő édesség, aranysárga szín tiszta botritisz, nagyszerű gyümölcsösség jellemzi. Hosszú lecsengésében a fahordó és az édesség ízharmóniája teljesedik ki.

Mátrai Ottonel Muskotály 2019
A Mátra egyik legjobb minőséget adó szőlőfajtáiból válogatta és készítette a pincészet ezt a jellegzetes illatú és zamatú édes bort. Desszertek fogyasztásához ajánljuk.