Karrier

Csatlakozz és légy Te is csapatunk tagja!
Az alábbi pozíciókra várjuk jelentkezésed :
Bor bróker

Törekszel minőségre életed minden területén?
Szereted a csapatmunkát, a családias légkört?
Szeretnéd megvalósítani a céljaidat, vállalkozó szellemű vagy?
Vonzó számodra egy felelősségteljes pozíció?
Érdekel az értékesítés?

Ha igen, gyere, olvass tovább!

Tevékenységünk lényege, hogy elsősorban cégvezetők részére nyújtunk megoldásokat reprezentációs területen. Olyan magyar borokat kínálunk számukra, amik köznapi forgalomban nem kaphatók. Egy elit klub igényeit szolgáljuk ki, közben részesülünk ennek minden előnyéből.

HOGYAN JUTHATUNK EL HOSSZÚTÁVÚ, SIKERES EGYÜTTMŰKÖDÉSIG?

 

Először is ismerd meg  a motivációnkat:

A Royal Borházat 23 év alatt egy olyan közösségi térré alkottuk, amely biztosítja az egyéni fejlesztést, a célok megvalósítását, és a magas szakmai minőség elérését. S mindennek gyümölcse az európai színvonalú fizetés és kiemelt szakmai támogatás.
Az átlagkereset ezen a területen nálunk közelíti a nettó 400 ezret(nettó 220 alapfizetés + jutalék). Nem hiszünk a túlórában,konkrétan nincs nálunk ilyen.
Célunk mindezt megtartani, tovább fejleszteni.

Másodjára ízelítő a napi tevékenységünkből:

 • Reggelente egy kávé mellett (bátrabbak egy pohár bor mellett) megbeszéljük az aktuális információkat és célokat.
 • Ezután telefonon kiajánljuk új és meglévő partnereink részére a házhoz szállított borkóstoló szolgáltatásunkat, miközben pontosítjuk partnerünk igényeit,
  megoldjuk a felmerülő kérdéseket és kéréseket.
 • A leegyeztetett időpontokból összeszervezzük a bor szaktanácsadó kollégáink következő napját.
 • Kérdésedre válaszolva: igen, felhívunk olyan cégeket is, akit még eddig soha, nekünk ez természetes, és a másikra válaszolva: nem, nem monoton számunkra, mert minden partner és minden szituáció más.

Amennyiben a fentiek találkoznak a te elképzeléseiddel, várjuk fényképes szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet.

MIT NYÚJTHATUNK SZÁMODRA, KOLLÉGÁINK MESÉLNEK:

„Családias környezetben dolgozunk, van időnk és igényünk egymásra figyelni, amikor beszélek, a partnerekkel jön egyfajta flow érzés-állapot. Ez is jelzi számomra, hogy jó helyen vagyok.”

„Elismerik a munkámat, és amit itt tanulok azt a magánéletemben is tudom használni. ”

„Amióta a Borházzal dolgozom, megvalósítom a céljaimat. Régi vágyam volt egy olaszországi utazás. Imádtam Capri szigetét!”

„A Borház nekem lehetőséget nyújt arra, hogy realizáljam a magánéletbeli álmaimat. Pl: Ford Ranger megvásárlása és az esküvőnk, mindezt 6 órás munkával, túlóramentesen.”

AMI SZÜKSÉGES A JELENTKEZÉSHEZ:

 • középfokú végzettség (érettségi),
 • számítógépes felhasználói ismeretek.

Munkaidő 8-14 óráig

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Budapest, XVIII. kerület

  Területi képviselő

  A Royal Borházat 1997 óta építjük, mára egy magas szakmai színvonalon tevékenykedő szakemberekből álló csapatunk van, ahol minden fejlődni vágyó kolléga jól érzi magát. Tevékenységünk lényege, hogy elsősorban vállalatok részére nyújtunk megoldásokat reprezentációs területen, segítjük őket egyedi, minőségi magyar borkínálatunkkal. Eddigi történetünk során jelenleg működünk leghatékonyabban, egyre nagyobb szükség van ránk a piacon, folyamatosan fejlődünk, ehhez a sikertörténethez keresünk csapattársakat.

  FELADAT:

  Irodánk által leszervezett ügyféltalálkozókon prémium ügyfélkörünk igényinek felmérése, termékeink bemutatása és értékesítés, megrendelés felvétele.

  AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁS:

  Saját személygépkocsira van szükség, melynek használati költségeit teljes mértékben fedezzük a NAV norma szerint,
  kereskedelmi irányultság és tapasztalat.

  AMIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNI:

  Nyugodt, kiszámítható munkakörülményeket teremtettünk, magas technikai színvonalú háttértámogatással,
  folyamatos szakmai képzést és fejlődést biztosítunk,
  nálunk az Ember a legfontosabb, akár kollégáról, akár ügyfélről legyen is szó.

  SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:

  minimum 3 év

  SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

  nem igényel nyelvtudást

  MUNKAVÉGZÉS HELYE:

  országosan bárhonnan végezhető

  Jelentkezés módja:

  Fényképes szakmai önéletrajzot és motivációs levelet várunk

   Berki Nikolett

   A Borháznál tudtam meg, milyen érzés, ha az ember szereti a munkáját. Ha nem csak reggel felkel, és kötelező módon le tudja az aznapot. Itt dolgozni egészen különleges, egy olyan rendszer, ahol mindenki, kivétel nélkül felel a másikért. Folyamatosan új szituációkkal találkozni, megélni az önfeledt pillanatokat, és a nehézségeket, tudva, hogy nyugodt szívvel támaszkodhatok a másikra, ha segítségre van szükségem. Nem csak azért vagyok büszke a munkámra, mert a szakmai tudásom fejlődött tőle, hanem mert úgy érzem, segít egy jobb emberré válnom.


   Jáger Anita

   “Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!”

   Szeretek utazni…  a borok világában is, mert egy olyan CSAPAT tagjaként tehetem, ahol egymás munkájára építkezve jutunk el a közös célig.

    

    

       Kovács-Kaszala Ildikó

   “A Győztesek soha nem adják  fel, akik feladják, soha sem győznek!”

   Hogyan működik a csoportunk? A kollégák adják a telefonos szakma szeretetét, a fejlődési vágyat, az etikus viselkedést! Én adom hozzá az odafigyelést, a tiszteletet, a szakmai tapasztalatomat és a vágyat, hogy ezt át tudjam adni nekik! Jó érzéssel tölt el, amikor azt látom a csoporton, hogy a fejlesztéseimmel tudok hatni rájuk, tudom motiválni őket, és ez által elérjük a közös céljainkat! Ez az, ami összeKOVÁCSolja a Csapatunkat! Ja, és én!


   Nagy Irén

   „Nekem ez egy életérzés…”

   Imádom a borház lélekemelő légkörét, amit a munkatársaimmal közvetítek. Tudom, hogy jó dolgot adok a partnereimnek, és ezáltal mindannyiunk életébe jót okozok. Szeretem a borainkat, a partnereimet és azt, hogy egy ilyen közös játékban lehetek velük, mint a borok iránti rajongás.   Szalai-Gindl András

   “Csábítunk és védőital”

   Imádom a pörgést, mind itt a munkámban és a privát életemben is. A hat órás lüktetés után van időm kempozni, bulizni, barátokkal lenni és utazni. 


   Keresztes Tímea

   “Precizitás, optimizmus és egy kis bor, ez elvezet a sikerhez!”

   Itt megtanulhattam azt, hogy milyen amikor fontos része vagyok a csapatnak és számítanak a munkámra úgy, hogy közben segítenek fejlődni is. Mosolyogva munkába indulni. Valamint azt, hogy ha akad is probléma azon könnyen együtt átlendülünk. Jó visszajelzést kapni a Partnerektől, hogy fantasztikusak a boraink és munkánk amit csinálunk. A Royal Borház számomra egyenlő a pozitív energiával!!!   Kakuk Balázs

   Számomra a Borháznál “dolgozni” egyet jelent a pontossággal, precizitással, profizmussal! Elcsépelt már , de tényleg igaz, hogy ez egy kihívásokkal teli munka. Viszont minden segítséget megkapok ahhoz, hogy a siker csak rajtam múljon ! Ez felelősség és szabadság is egyben, ami mindennél többet ér!


   Járvás Csaba

   “Csak előre!”

   Pörgős, változatos, kihívásokkal teli, szabad munka beosztás, így jut idő a családra és magamra is. Én ezért szeretek itt dolgozni!   Demeter Attila

   Engem az élet erre vezérelt. Kerestem, és megtaláltam azt amit kerestem. Kaptam magas minőségű termékeket amiket értékesíthetek, kaptam tökéletes rendszert amiben jó dolgozni, kaptam jó játszó társakat. Sokszor eszembe jut ,hogy mi is az én munkám: Kedves emberekhez megyek vendégségbe, akik szívesen fogadnak, jó beszélgetések közepette finomságokat kóstolnak, mosolyognak. Hát ez az én munkám. Köszönöm az életnek,hogy ezt megkaptam.


   Pócsi Norbert

   “Az Óvodában kékszőlő volt a jelem, már akkor tudtam hogy a Royál Borház csapatában a helyem! “

   A legszuperebb, ha egy sikeres csapat tagja lehetsz!

       Valki Kata

   “A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.”


   Varga Balázs

   “Veszteni valónk nincs, legfeljebb bejön.”

   Nekem a legerősebb érzésem a SZABADSÁG. Ezt jelenti a Borház nekem. Azért szeretek itt dolgozni, mert szabadnak érzem magam.
   Anyagi és erkölcsi biztonságot ad.
   Profi csapat.
    

       Fazekas Gergely

   “Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!”

   Minden nap új kihívásokkal találkozom, lehetőségem van, túllépni saját határaimon, és olyat alkotni, amiről eddig nem is tudtam, hogy lehetséges.
   Számomra nagyon fontos a családom. A Borháznak hála, sok időt tölthetek velük.  Ha elismerésre, szakmai fejődésre vágysz, csatlakozz hozzánk!


   Pfeifer Emese

   “Az Embert szólítom meg és az Ember szól vissza hozzám”

   Szeretem, hogy tiszta és játszma mentes kapcsolatban lehetek a kollégáimmal és ugyanezt az egyenességet és őszinteséget szeretem megélni az ügyfelekkel is! Anyukaként az is fontos, hogy mire hazaérnek a gyermekeim az iskolából addigra már én is otthon vagyok és így sok idő jut egymásra, sőt még a kutyuskámra meg a lovacskákra is!   Nagyné Torma Nikoletta

   “Látlak téged!”

   Aki látta az Avatár című filmet, tudja, hogy ez azt jelenti, látom az igazi éned, az értékeidet. Emiatt szeretem a munkám, mert megláthatom az ügyfél mögött az embert. Olyan kapcsolatot alakíthatok ki a partnerekkel, amiben mindketten jól érezzük magunkat. Családias környezetben dolgozom, ahol ismernek és nemcsak egy név vagyok az alkalmazottak között. Lehetőségem van az értékeimet tovább fejleszteni, ami hozzájárult ahhoz, hogy meglegyen az álomautónk, egy Ford Ranger. Te látsz már minket?


   Ügyfeleink mondták

   “Nekem azért hasznos ez a kapcsolat, mert hozzájutok olyan termékekhez, amikhez nem tudnék. Minőséget, izgalmat, finom hazai termékeket biztosítanak. Hálás vagyok azért, hogy ezeket nem nekem kell felkeresnem, hanem Önök elhozzák nekem.”
   R. Tibor-Pitvaros

   “Önöknél találtam meg azt a bort, ami a kedvencem lett (Ízisz cuvée). Már 15 éve Önök az egyetlen boros partnereim. Ez alatt az idő alatt mindig meg voltam elégedve. Mindig azt keresem, hogy hogyan tudunk előrelépni.”

   M. István-Sárrétudvari

   “Állandó megbízható minőséget tudnak számomra biztosítani.”

   Gy. Róbert-Budapest

    

   “Jók a borok, amiket én választok, mindig azt kapom. A kollégája szakmai tudása segít, hogy milyen bort válasszak. Ő erre a munkára született. Vannak olyanok, akik csak a pénzért csinálják, és vannak olyanok, akik élvezik a munkájukat. Na, a Balázs élvezi, és ezért jól is csinálja.”
   K. Miklós-Szeged

   “Egyediség, kis tételszámok, jó minőség, összejövetelek alkalmával mindenki hozza az ismertebb, bárki által beszerezhető borokat, Én pedig egyedi tételekkel okozok meglepetéseket!”

   C. Miklós-Budapest

   “Amit megbeszélünk, az mindig úgy is van. Szívüket, lelküket beleteszik a finom borok mellé. Kedves a telefonos és az üzletkötő is. Pontos a szállítás és rendben van a csomag.”
   K. János-Csomád

    

   A sütik használatát el kell fogadni, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogad” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, a sütik használatához. Termékeinket kizárólag 18. életévüket betöltött személyek részére értékesítjük! További információ

   A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

   Bezárás