Karrier

Csatlakozz és légy Te is csapatunk tagja!
Az alábbi pozíciókra várjuk jelentkezésed :
Szervező telefonos operátor
 

A Royal Borházat 1997 óta építjük, mára egy magas szakmai színvonalon tevékenykedő szakemberekből álló csapatunk van, ahol minden fejlődni vágyó kolléga jól érzi magát. Tevékenységünk lényege, hogy elsősorban vállalatok részére nyújtunk megoldásokat reprezentációs területen, segítjük őket egyedi, minőségi magyar borkínálatunkkal. Eddigi történetünk során jelenleg működünk leghatékonyabban, egyre nagyobb szükség van ránk a piacon, folyamatosan fejlődünk, ehhez a sikertörténethez keresünk csapattársakat.

 

A FELADAT:

kapcsolatépítés és kapcsolatápolás potenciális, prémium vállalati ügyfélkörrel telefonon, új partnerek megtalálása, részükre megfelelő tájékoztatás nyújtása
területi képviselőink ügyféltalálkozóinak előkészítése, időpont-egyeztetés.

AMIRE SZÁMÍTHATSZ NÁLUNK:

nyugodt, kiszámítható munkakörülményeket teremtettünk, magas technikai színvonalú irodai környezetben
folyamatos szakmai képzést és fejlődést biztosítunk
kezdő időszakban kiemelt szakmai és anyagi támogatás
nálunk az Ember a legfontosabb, akár kollégáról, akár ügyfélről van is szó

GYERE VELÜNK, AMENNYIBEN:

van már tapasztalatod vállalati ügyfél-kommunikációban, és/vagy úgy érzed, megvan benned a fejlődési készség és képesség ez irányban
határozott kereskedelmi affinitással rendelkezel

AMI SZÜKSÉGES A JELENTKEZÉSHEZ:

minimum középfokú végzettség
számítógépes felhasználói ismeretek
részmunkaidőben is betölthető az állás

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:

minimum 1-3 év ügyfélkezelés kereskedelmi területen

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

nem igényel nyelvtudást

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Budapest, XVIII. kerület

 

Jelentkezés módja:

Fényképes szakmai önéletrajzot és motivációs levelet várunk

 

Területi képviselő

 

A Royal Borházat 1997 óta építjük, mára egy magas szakmai színvonalon tevékenykedő szakemberekből álló csapatunk van, ahol minden fejlődni vágyó kolléga jól érzi magát. Tevékenységünk lényege, hogy elsősorban vállalatok részére nyújtunk megoldásokat reprezentációs területen, segítjük őket egyedi, minőségi magyar borkínálatunkkal. Eddigi történetünk során jelenleg működünk leghatékonyabban, egyre nagyobb szükség van ránk a piacon, folyamatosan fejlődünk, ehhez a sikertörténethez keresünk csapattársakat.

 

FELADAT:

irodánk által leszervezett ügyféltalálkozókon prémium ügyfélkörünk igényinek felmérése, termékeink bemutatása és értékesítés, megrendelés felvétele

AZ ÁLLÁSHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁS:

saját személygépkocsira van szükség, melynek használati költségeit teljes mértékben fedezzük a NAV norma szerint
kereskedelmi irányultság és tapasztalat

AMIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNI:

nyugodt, kiszámítható munkakörülményeket teremtettünk, magas technikai színvonalú háttértámogatással
folyamatos szakmai képzést és fejlődést biztosítunk
nálunk az Ember a legfontosabb, akár kollégáról, akár ügyfélről legyen is szó

SZÜKSÉGES TAPASZTALAT:

minimum 3 év

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

nem igényel nyelvtudást

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

országosan bárhonnan végezhető

Jelentkezés módja:

Fényképes szakmai önéletrajzot és motivációs levelet várunk

 

Fazekas Gergely

“Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!”

Minden nap új kihívásokkal találkozom, lehetőségem van, túllépni saját határaimon, és olyat alkotni, amiről eddig nem is tudtam, hogy lehetséges.
Számomra nagyon fontos a családom. A Borháznak hála, sok időt tölthetek velük.  Ha elismerésre, szakmai fejődésre vágysz, csatlakozz hozzánk! 


Szalai-Gindl András

“Csábítunk és védőital”Imádom a pörgést, mind itt a munkámban és a privát életemben is. A hat órás lüktetés után van időm kempozni, bulizni, barátokkal lenni és utazni. 


Nagyné Torma Nikoletta

“Látlak téged!”Aki látta az Avatár című filmet, tudja, hogy ez azt jelenti, látom az igazi éned, az értékeidet. Emiatt szeretem a munkám, mert megláthatom az ügyfél mögött az embert. Olyan kapcsolatot alakíthatok ki a partnerekkel, amiben mindketten jól érezzük magunkat. Családias környezetben dolgozom, ahol ismernek és nemcsak egy név vagyok az alkalmazottak között. Lehetőségem van az értékeimet tovább fejleszteni, ami hozzájárult ahhoz, hogy meglegyen az álomautónk, egy Ford Ranger. Te látsz már minket?

Kovács-Kaszala Ildikó

“A Győztesek soha nem adják  fel, akik feladják, soha sem győznek!”Hogyan működik a csoportunk? A kollégák adják a telefonos szakma szeretetét, a fejlődési vágyat, az etikus viselkedést! Én adom hozzá az odafigyelést, a tiszteletet, a szakmai tapasztalatomat és a vágyat, hogy ezt át tudjam adni nekik! Jó érzéssel tölt el, amikor azt látom a csoporton, hogy a fejlesztéseimmel tudok hatni rájuk, tudom motiválni őket, és ez által elérjük a közös céljainkat! Ez az, ami összeKOVÁCSolja a Csapatunkat! Ja, és én!


Pfeifer Emese

“Az Embert szólítom meg és az Ember szól vissza hozzám”Szeretem, hogy tiszta és játszma mentes kapcsolatban lehetek a kollégáimmal és ugyanezt az egyenességet és őszinteséget szeretem megélni az ügyfelekkel is! Anyukaként az is fontos, hogy mire hazaérnek a gyermekeim az iskolából addigra már én is otthon vagyok és így sok idő jut egymásra, sőt még a kutyuskámra meg a lovacskákra is!

Nagy Irén

„Nekem ez egy életérzés…”Imádom a borház lélekemelő légkörét, amit a munkatársaimmal közvetítek. Tudom, hogy jó dolgot adok a partnereimnek, és ezáltal mindannyiunk életébe jót okozok. Szeretem a borainkat, a partnereimet és azt, hogy egy ilyen közös játékban lehetek velük, mint a borok iránti rajongás.


Tóthné Farkas Réka

Azért az állapotért szeretem ezt a munkakört, amikor beszélek a partnerekkel és jön a flow érzés. Libabőrözök meg bekönnyezek. Ez jelzi számomra azt, hogy jó helyen vagyok.

Járvás Csaba

“Csak előre!”Pörgős, változatos, kihívásokkal teli, szabad munka beosztás, így jut idő a családra és magamra is. Én ezért szeretek itt dolgozni!


Bruder István

Az tetszik ezen a munkahelyen, hogy itt nem főnökök vannak, hanem vezetők, akik eszköz helyett, fejleszthető erőforrásként tekintenek ránk. Így része lehetek egy egymást segítő és támogató csapatnak, és büszkén állhatok munkahelyem termékeinek és szolgáltatásainak minősége mögé. Ezáltal jelentősen motiválva vagyok arra, hogy magamból és a munkámból a legtöbbet kihozzam.

Kakuk Balázs

Számomra a Borháznál “dolgozni” egyet jelent a pontossággal, precizitással, profizmussal! Elcsépelt már , de tényleg igaz, hogy ez egy kihívásokkal teli munka. Viszont minden segítséget megkapok ahhoz, hogy a siker csak rajtam múljon ! Ez felelősség és szabadság is egyben, ami mindennél többet ér!


Demeter Attila

Engem az élet erre vezérelt. Kerestem, és megtaláltam azt amit kerestem. Kaptam magas minőségű termékeket amiket értékesíthetek, kaptam tökéletes rendszert amiben jó dolgozni, kaptam jó játszó társakat. Sokszor eszembe jut ,hogy mi is az én munkám: Kedves emberekhez megyek vendégségbe, akik szívesen fogadnak, jó beszélgetések közepette finomságokat kóstolnak, mosolyognak. Hát ez az én munkám. Köszönöm az életnek,hogy ezt megkaptam.

Pócsi Norbert

“Az Óvodában kékszőlő volt a jelem, már akkor tudtam hogy a Royál Borház csapatában a helyem! “A legszuperebb, ha egy sikeres csapat tagja lehetsz! 


Jáger Anita

“Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül! Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal!”
Szeretek utazni…  a borok világában is, mert egy olyan CSAPAT tagjaként tehetem, ahol egymás munkájára építkezve jutunk el a közös célig. 
 
 

Varga Balázs

“Veszteni valónk nincs, legfeljebb bejön.”
Nekem a legerősebb érzésem a SZABADSÁG. Ezt jelenti a Borház nekem. Azért szeretek itt dolgozni, mert szabadnak érzem magam.
Anyagi és erkölcsi biztonságot ad.
Profi csapat.
 
 


Berki Nikolett

A Borháznál tudtam meg, milyen érzés, ha az ember szereti a munkáját. Ha nem csak reggel felkel, és kötelező módon le tudja az aznapot. Itt dolgozni egészen különleges, egy olyan rendszer, ahol mindenki, kivétel nélkül felel a másikért. Folyamatosan új szituációkkal találkozni, megélni az önfeledt pillanatokat, és a nehézségeket, tudva, hogy nyugodt szívvel támaszkodhatok a másikra, ha segítségre van szükségem. Nem csak azért vagyok büszke a munkámra, mert a szakmai tudásom fejlődött tőle, hanem mert úgy érzem, segít egy jobb emberré válnom.

Mészáros Armand

“Nem kötelességből járok be dolgozni, hanem egy közösen kitűzött cél eléréséért!”Miért szeretek itt dolgozni?Nem sok helyen tapasztaltam eddig, hogy a cég vezetője segít nekünk, ha el vagyunk csúszva, hogy meghallgatja a problémáinkat, hogy a közös munkára törekszik. Kollégákkal, így együtt el tudtuk érni azt, hogy folyamatos jókedvvel, és lendülettel dolgozunk, hogy a cég megtartsa egyediségét és minőségét!


Botosné Csendi Anna

“Miért fázott meg a kispárna? Mert huzatot kapott!” Az az érzés, amikor együtt nevetünk a partneremmel, felszabadító, együtt játszunk a kiváló borok, beszélgetések játszóterén, és közben önmagam lehetek, lehetünk.Megélem, megéljük a bizalmat, szeretetet, felemelő és feledhetetlen!És mindez családias hangulatban és helyszínen, segítő vezetőkkel, imádnivaló házikedvencekkel, együtt dobogó csapattársakkal!

Neumann Erik

Részese lettem egy dinamikusan fejlődő csapatnak, amiben a változatos mindennapok családias hangulatban telnek! Számomra fontos a biztos, hosszú távra tervezhető munkalehetőség, amit a Borháznál találtam meg !

Ügyfeleink mondták

“Nekem azért hasznos ez a kapcsolat, mert hozzájutok olyan termékekhez, amikhez nem tudnék. Minőséget, izgalmat, finom hazai termékeket biztosítanak. Hálás vagyok azért, hogy ezeket nem nekem kell felkeresnem, hanem Önök elhozzák nekem.”
R. Tibor-Pitvaros

“Önöknél találtam meg azt a bort, ami a kedvencem lett (Ízisz cuvée). Már 15 éve Önök az egyetlen boros partnereim. Ez alatt az idő alatt mindig meg voltam elégedve. Mindig azt keresem, hogy hogyan tudunk előrelépni.”

M. István-Sárrétudvari

“Állandó megbízható minőséget tudnak számomra biztosítani.”

Gy. Róbert-Budapest

 

“Jók a borok, amiket én választok, mindig azt kapom. A kollégája szakmai tudása segít, hogy milyen bort válasszak. Ő erre a munkára született. Vannak olyanok, akik csak a pénzért csinálják, és vannak olyanok, akik élvezik a munkájukat. Na, a Balázs élvezi, és ezért jól is csinálja.”
K. Miklós-Szeged

“Egyediség, kis tételszámok, jó minőség, összejövetelek alkalmával mindenki hozza az ismertebb, bárki által beszerezhető borokat, Én pedig egyedi tételekkel okozok meglepetéseket!”

C. Miklós-Budapest

“Amit megbeszélünk, az mindig úgy is van. Szívüket, lelküket beleteszik a finom borok mellé. Kedves a telefonos és az üzletkötő is. Pontos a szállítás és rendben van a csomag.”
K. János-Csomád

 

A sütik használatát el kell fogadni, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Elfogad” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, a sütik használatához. Termékeinket kizárólag 18. életévüket betöltött személyek részére értékesítjük! További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás